All Steel pure - patelnie ze stali nierdzewnej bez powłoki
Poznaj linię All Steel pure, naszą nową, czysto zrównoważoną gamę naczyń kuchennych. Wykonane w 90% z najwyższej jakości stali nierdzewnej z recyklingu, niepowlekane i bardzo trwałe patelnie All Steel pure objęte są 25-letnią gwarancją. Uczyń je Twoimi towarzyszami gotowania w duchu low-waste.
All Steel pure - patelnie ze stali nierdzewnej bez powłoki
Poznaj linię All Steel pure, naszą nową, czysto zrównoważoną gamę naczyń kuchennych. Wykonane w 90% z najwyższej jakości stali nierdzewnej z recyklingu, niepowlekane i bardzo trwałe patelnie All Steel pure objęte są 25-letnią gwarancją. Uczyń je Twoimi towarzyszami gotowania w duchu low-waste.
Gotowanie w najczystszej postaci
- Niepowlekane, w 100% wolne od plastiku
- Wykonane w 90% ze stali nierdzewnej 18/10 pochodzącej z recyklingu
- Można używać w piekarniku i myć w zmywarce
- Wyprodukowane w Finlandii
Gotowanie na niepowlekanych patelniach ze stali nierdzewnej
Odporne na wysoką temperaturę patelnie All Steel pure posiadają trwałą powierzchnię, która nie pęka. Aby uzyskać jak najlepsze rezultaty, zawsze używaj oleju lub masła podczas smażenia na niepowlekanej patelni. Zapobiegnie to przywieraniu jedzenia.
Czyszczenie niepowlekanych patelni ze stali nierdzewnej
Patelnie All Steel pure są bardzo wytrzymałe i łatwe w pielęgnacji – można je nawet myć w zmywarce. Prawidłowo czyszczone i konserwowane naczynia niepowlekane będą praktycznie niezniszczalne. Zobacz nasze najlepsze wskazówki, jak przedłużyć żywotność patelni ze stali nierdzewnej bez powłoki.
Naczynia odporne na wysoką temperaturę
Niepowlekane patelnie ze stali nierdzewnej są idealne do gotowania w wysokiej temperaturze. Patelnie można również wkładać do piekarnika.
Wysokiej jakości materiały, zrównoważony wybór
Naczynia wykonane w 90% z przetworzonej stali nierdzewnej 18/10. W 100% bez plastiku. Zaprojektowane z myślą o długotrwałym użytkowaniu.
Beztroskie gotowanie
Patelnie All Steel pure mają bardzo trwałą powierzchnię. Należy jednak pamiętać, że powierzchnia może ulec zarysowaniu, jeśli używane są metalowe przybory kuchenne. Zarysowania nie wpływają w żaden sposób na właściwości patelni w porównaniu z patelniami powlekanymi.